Ochutnejte limitovaný dárek k objednávkám nad 599 Kč / 24 EUR :)

Cesta k domácím marshmallows!

Připravte se na cestu plnou sladkých vzpomínek a objevů. Společně se vydáme na dobrodružství za domácími masrhmallows! 

Každý sladký příběh začíná touhou. Toužíte ochutnat něco sladkého, něco co vám poskytne chuťový zážitek a uspokojí vaše chuťové pohárky? V tom případě je Marshmallows ideální volbou! Tato neodolatelná kombinace lehkého pěnového obláčku a bohaté sladkosti vám splní všechny vaše touhy.

Tak jdeme na to, pusťme se do práce ať si můžeme následně užít zážitek plný našich oblíbených domácích cukrovinek!

Cesta k dokonalým marsmallows není zas tak jednoduchá. Jako první, velmi důležitý krok je sestavení správných surovin. Od výběru kvalitní želatiny až po správný poměr cukru a vody, každý krok je klíčový pro úspěch této sladké mise. 

Co na výrobu marshmallows budete potřebovat?

  • 3 lžíce želatiny
  • 1/2 šálku studené vody
  •  2 šálky cukru
  • 1/2 šálku vody
  • 1/4 lžičky soli
  • 1 lžíce vanilkového extraktu
  • 1/2 šálku práškového cukru
  • 1/2 šálku kukuřičného škrobu
  • popřípadě barvivo, dochucovadlo, vanilkový extrakt, to je na vás :)

Tak suroviny bychom měly, teď nás čeká samotný postup domácí výroby:

  1.  příprava formy: Jako první je důležité si připravit formu, ve které budeme marshmallow dělat. Vysypte formu práškovým cukrem smíchaným s kukuřičným škrobem. To pomůže zabránit lepení marshmallows na dno a stěny formy.
  2.  Příprava želatiny: Rozpusťte želatinu ve studené vodě a nechte ji stranou, aby se zahřála.
  3.  Příprava sirupu: Tady nám začíná samotné kouzlo! Ve velkém hrnci smíchejte cukr, vodu a sůl. Při mírném ohni vařte, dokud se cukr úplně nerozpustí a směs nezačne bublat.
  4.  Vaření sirupu: Jakmile směs začne bublat a přijde k varu, tak zvyšte teplotu a vařte ji, aniž byste ji míchali. Směs by měla dosáhnout teploty 120°C (nebo si můžete poradit tak, že kapku směsi ponoříte do studené vody, jakmile vytvoří takzvanou měkkou kuličku, tak poznáte, že je směs připravená).
  5.  Přídání želatiny: Pomalu přilijte rozpuštěnou želatinu do vařícího sirupu, míchejte, dokud se směs zcela nespojí. Zde můžete přidat i zmiňovaná barviva.
  6.  Šlehání směsi: Přeneste směs do mísy vašeho mixéru a začněte šlehat na vysokou rychlost. Šlehací proces většinou trvá 10 až 15 minut, dokud směs nedosáhne objemu a nestane se lehkou, pěnivou a měkkou. 
  7. Formování marshmallows: Rychle přelijte směs do předem připravené formy a vyrovnávejte povrch. Nechte marshmallows odpočívat alespoň 4 hodiny, nejlepší však je nechat hmotu odpočinout přes noc. Formování marshmallows je velmi důležitým krokem! Umožňuje marshmallows vytvořit svou ikonickou texturu a pevnost, která je odlišuje od ostatních sladkostí.
  8.  Rozřezání a podávání: Tak a naše cesta už je u konce! V tomto okamžiku můžete marshmallows opatrně vyjmout z formy a nakrájet je na kousky dle vašeho přání. Kousky můžete nakrájet, nebo nastříhat, to už nechám na vás.
  9. Ochutnávka: Konečně přichází ten nejlepší okamžik! Vychutnejte si vaše milované marshmallows, buď jen tak samotné, nebo si k němu připravte například šálek horkého kakaa, nebo horkou čokoládu. mňam!

                                                   

 

Pokud si myslíte, že cesta k domácím marshmallows je příliš dlouhá nebo složitá, tak se nemusíte obávat. Od toho jsme tady my! Mallow vám nabízí široký výběr různých chutí a tvarů, které bez pochyby splní vaše touhy a uspokojí vaše chuťové pohárky.

Stačí kliknout na naše kouzelné slovíčko MALLOW a můžete začít vybírat!

 

 

Váš tým Mallow nadšenců 28 melhor ideia de Imagem do coração | imagem do coração, coração ...