Ochutnejte limitovaný dárek k objednávkám nad 599 Kč / 24 EUR :)

Kyselé marshmallows bomby - neodolatelné spojení kyselé a sladké chuti!

Jsme nadšeni, že vám můžeme představit naši nejnovější lahůdku! Naše nejnovější inovace v oblastí sladkostí představuje nezapomenutelný chuťový zážitek. Tyto lahodné kousky spojují kyselost s tradicí sladkých marshmallows.

A co je na tom nejlepší? Naše bomby jsou plněné domácím gelem, který jim dodává dokonalou texturu a chuť, kterou budete milovat! Když říkáme domácí gel, myslíme tím opravdu domácí. Náš mallow tým pro vás pečlivě vymyslel recepturu, která zajišťuje, že každý kousek našich milovaných marshmallows je plný čerstvé dokonalé chuti.

A jak to funguje? Vytvořený gel se nechá uležet, dokud nedosáhne dokonalé konzistence. Potom co je gel hotový, tak se nejprve vloží naše připravená marshmallows hmota do formiček a poté se do nich ručně plní připravený gel. (Pokud jste zvědaví, jak takové marshmallows vzniká a jak si ho vyrobit doma, tak stačí kliknout zde Cute funny yellow arrow icon Cesta k domácím marshmallows!) Poté přichází ještě jedna vrstva marshmallow hmoty a bomba je téměř hotová!

V okamžiku kdy je gel pečlivě a s láskou vložen do marshmallows, tak je každý kousek připraven na posypání kyselým cukrem. Tato kyselá vrstva dodává každému soustu další rozměr chuti a zaručuje, že každý kousíček bude jedinečným zážitkem pro vaše chuťové pohárky. 

                                                                  

 

Jaké příchutě jsme pro vás vymyslely?

cola | emojidex - custom emoji service and appsKyselá bomba s příchutí Coly : Ideální pro milovníky Coly! Tato kombinace vám dodá potřebnou energii a                         zároveň uspokojí vaši touhu po sladkosti. 

ブラックベリージャム イラスト素材 - iStock Kyselá bomba s příchutí modré maliny: Modrá malina vám přinese intenzivní a plnou chuť. 

   Kyselá bomba s příchutí zeleného jablka : Unikátní příchuť, která vám poskytne osvěžující zážitek. 

Fruit clip art transparent free clipart images 7 - Cliparting.com  Kyselá bomba s příchutí passion fruit: Jedinečná kombinace, která potěší vaše chuťové pohárký.

 

                     

 

Doufáme, že příchutě které jsme vybrali vás osloví! Ať už si vyberete kteroukoliv z těchto variant, můžete si být jisti, že vaše chuťové buňky budou nadšeně tančit radostí!

 

Proč jsme s touto novinkou přišli?

Důvodů je několik, ale tím hlavním je, že jsme chtěli přijít s něčím novým, co zaujme nejen milovníky sladkostí, ale i ty, kteří hledají neobvyklé chuťové kombinace. Kyselé marshmallows bomby jsou tak ideální volbou pro ty, kteří touží po něčem trochu jiném, ale i pro ty, kteří zkrátka milují sladké! 

 

Pokud hledáte něco nového a nezapomenutelného, neváhejte a vyzkoušejte naši novinku! Jsou to nejen sladké pochoutky, ale i kousky radosti, které vám dodají energii na celý den. Vaše chuťové buňky vám za to poděkují!

 Tak na co ještě čekáte? Připravte se na explozi chutí a objevte nový svět s našimi kyselými plněnými bombami. Jsou připraveny, aby vám daly ten nejlepší sladký zážitek, který si jen můžete přát. Užijte si každé sousto a dejte nám vědět, co si myslíte. Stačí kliknout na naše kouzelné slovíčko MALLOW a budete si moci naše nové cukrovinky objednat.

 

Tým Mallow nadšenců  28 melhor ideia de Imagem do coração | imagem do coração, coração ...